Képtalálat a következőre: „vita and virginia”

Feltöltésre került a Vita and Virginia c. 2018-as film szinkronizált verzióban. Mivel ez az oldal feliratokkal foglalkozik, így a szinkron alapján készítek majd hozzá azt is, addig is, lehet nézni. Drive-ról tölthető az adatlapjáról.

Köszönöm mindenkinek, aki ma küldte az újdonságokat, sűrű este volt 🙂

0 0 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
8 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Ingr
Ingr
2019.12.09. 23:46

Köszönöm, hogy megosztottad!
Nagyon tetszett a film! 🙂

Timi
Timi
2019.12.11. 17:04

Köszönöm.Nagyon jó film.:D

ildi
ildi
2019.12.12. 17:19

Lehet, hogy megköveztek, de nekem nem tetszett. De végignéztem becsületesen! Nem mindig szoktam az olyanokat, ahol már fél óránál azt nézem mikor lesz vége 🙁

Látogató
Látogató
Reply to  ildi
2019.12.12. 23:24

Nekem sem, úgyhogy már ketten vagyunk… Ez tipikus példája a bántó szerelemnek, ami nem egészséges, és jobb esetben az ember túljut rajta nagyon fiatalon (vagy ha mázlista nem ilyen jut neki/nem jut ilyen neki), nem harmincasként (vagy még később); nem hogy ilyen kegyetlenkedések és házasságokon belüli butaságok menjenek… Hatalmas szerelemnek van beállítva két más módon egocentrikus nő viszonya, akik alapvetően hadilábon állnak az érzelmek megélésével és kifejezésével, mert mindkettő defektesen volt képes rá. És egymást sem tudták emelni, csak rombolni. Írói magasröptűségek ide vagy oda, nem tudom annyira sem értékelni, mint egy sok esetben visszhangot sem kapó filmet, átlagos életű… Olvass tovább »

ildi
ildi
Reply to  Látogató
2019.12.13. 18:30

A vergődés a tökéletes szó rá, köszönöm! 🙂 Elgondolkodtam, hogy ez most a filmkészítő hibája, hogy ez az egész film így sikerült? Én igazából még a szerelmet sem látom benne, csak konkrétan a vergődést. Oké, hogy írói magasröptűség, meg mind a két nő defektes volt, és talán még szó szerint így is történtek a dolgok, merthogy valahol biztos meg volt írva a történet, de nem lehetett volna ebből valami jobbat kihozni?