Feltöltésre került a The PIer (A Móló) c. 2019-es Spanyol sorozat két évada. Nem is lesz több. A fórumban beszéltünk róla, ezúton is örök hála Cameronnak az ajánlásért, Engem ez a sori megvett kilóra, ahogy mondani szokás. A némiképp snassz témát bőséggel kompenzálja az elképesztő színészi játék, a rendezés, a képek, a zene, a szereplők közti kémia, és mindezek felett még izgalmas is a nyomozós része. Nagyon ritka, hogy egy rendező képes legyen így közvetíteni az érzéseket. Bár a téma közkedvelt, és az önmagában nem hoz újdonságot, de a részletes kibontása, a karakterek, és a konfliktusokra kínált válaszok nagyon egyedivé teszik az egészet.

Ha fentiekből nem lenne egyértelmű, hangsúlyozom, mindenkinek ajánlom, hogy nézzen bele, nem fog csalódni 🙂

Torrent és felirat a sori adatlapján, de egyébként HBO GO tartalom, akinek van, ott is nézheti.

5 4 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
7 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Yume
Yume
2021-01-20 10:46

Nekem is nagyon bejött!

Judit
Judit
2021-01-21 17:45

Ejj, ezek a spanyolok nagyon tudnak! 🙂 Nekem is nagyon tetszett, bár a második évad második felétől valahogy jóval hangsúlyosabb lett a nyomozás és akkor rájöttem, hogy az engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki ölte meg … (nem akarok spolerezni), simán kihagytam volna az arra vonatkozó részeit, de amúgy meg végülis erről szólt a film, vagyis hát mit akarok?, de ami amúgy egyáltalán nem erről szólt. 🙂 Nekem semmiképp. És a minden más, ami benne volt, no az igen csodás lett. De még a zene is… Köszönöm én is nagyon!

Brigi
Brigi
2021-01-22 23:07

Ez szuper kis sorozat, köszi az ajánlást Cill!

Mpont
Mpont
2021-01-26 00:21

Ez de jó lett!!! Nem vagyok annyira képben a mostani spanyol filmekkel kapcsolatban, de nem ez az első rácsodálkozásom. Egyszerűen imádom azt a fajta könnyedséget ahogy az életet, a szexualitást vagy akárcsak egy alma. megevését ábrázolják. Semmi fakszni, meg túlcsordult művészieskedés. Csak úgy ahogy van. És nálam rohadtul működik a dolog. Köszi az ajánlást!

Stevie
Stevie
2021-02-06 00:10

Ez lett a legkedveltebb sorozatom, magával ragadott nagyon! Köszönöm az ajánlást 🙂
A könnyedség, az elfogadás… Mind, mind tanulságos volt számomra, egy picit változtatott a gondolkodás módomon! Szerintem még 2x megnézem