Képtalálat a következőre: „clarke lexa”

Általában olyan sorozatot nem töltök fel, ahol a leszbikus szál nem számottevő, vagy a sorozat 800 évados és ebből elenyésző részben van jelen. Ezért nem kerül fel a weblapra a The 100 – Visszatérők – című sorozat sem, viszont fantasztikusan jó, így egy röpke ajánlót úgy gondoltam, megérdemel 🙂 Aki szereti az posztapokaliptikus témájú alkotásokat, annak kötelező darab.  A sorozat Kass Morgan azonos című regényén alapul, ám kábé csak az alapsztori ugyan az, egyébként ég és föld a kettő. (A sorozat annyira jó, hogy egyelőre nem merem elolvasni a könyveket, de itt sorakoznak a könyvespolcon, és csábos pillantásokat vetnek rám)

Izgalmas, pörgő, váratlan húzásokkal, jó karakterekkel, lebilincsel és rabul ejt. Clarke és Lexa szerelme mindössze másfél évadon keresztül tart, na de micsoda másfél évad az 🙂 Eddig öt évad ment le, várjuk a hatodikat, elérhető magyarul is, feliratosan is, én feliratosan ajánlom. Vessetek rá egy pillantást.

0 0 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
director
director
2019.03.03. 07:54

Jó sorozat.

ildi
ildi
2019.03.03. 18:29

Régóta kedvencem.

M.
M.
Reply to  thelword.hu
2019.03.06. 17:55

Az első három évaddal a legnagyobb kedvenceim közé került. Utána viszont nekem nagyon mélyrepülés lett. Az ötödik évadot már csak becsületből néztem végig és reménykedtem hogy mégiscsak ki tudnak hozni belőle valamit. Nem így lett. Nem csak az ötlettelen sztori a bajom vele. A főszereplők karakterei olyan változásokon mentek keresztül amelyek esetében ha most látnám őket először rohadtul nem lennének érdekesek számomra. Nem akarok szpojlerezni de az 5 évadban amit pl. Clarkkal csináltak, olyan mintha nem tudnának mit kezdeni az írók a karakterével (jó nyilván Lexa után nem könnyű :)). Rohadtul vérzik a szívem ezért a sorozatért. Szerintem lényegesen több… Olvass tovább »

ildi
ildi
2019.03.09. 17:08

Az 5. évad nem volt az igazi,de én is kitartok. Hátha érnek még meglepetések 🙂

ElisB
ElisB
2019.03.10. 16:54

a 100-hoz és Lexához azért hozzá tartozik egy jó kis baiting, amit a csatorna és a készítők műveltek, mert ahelyett, hogy kiterítették volna a lapjaikat, hogy “figyu, nem tudjuk Aliciát megtartani, a karakterét el fogjuk veszíteni” vele reklámoztak mindent, nyílt forgatást tartottak, hogy mindenki lássa, hogy a harmadik évad utolsó részében élni fog… majd történt, ami történt. a sorozat kapott egy jó kis blackout-ot, elveszített 1 millió!!! nézőt (és ennél a csatornánál ez egy nagyon nagy szám) és a rajongók megfojtották a sorozat minden social media felületét… ugye 2016-ban járunk, abban az évben volt egy másik eset is, ahol csupán… Olvass tovább »

M
M
Reply to  thelword.hu
2019.03.27. 20:13

Én úgy tudom, hogy ACD-t a sorozat producere nem szerződtette csak a 2. évadra. Nem volt hivatalos státuszban, csak special guest-ként jelent meg pl.a stáblistán. A 2.évad után amikor már elég sikeres volt a karaktere még mindig nem ajánlott neki státuszt, ezért amikor a FTWD-től megkeresték elfogadta az ajánlatot. Jason Rotheinberg ezután kérte ki Aliciát, aki igent mondott, de mivel a szerződése kötötte, így a két produkció tárgyalt a szereplése lehetőségéről. A Fear the walking dead végül 6 epizódra engedte el. Ezért át kellett írni a forgatókönyvet – egyesek szerint ez meg is látszott rajta (bár kétségtelen hogy voltak benne… Olvass tovább »

M
M
Reply to  thelword.hu
2019.03.27. 21:12

Igen. Sajnos a Wentworth is üresjárat lett… 🙁