Nagyon köszönöm azoknak, akik eddig támogattak, a hírlevélre feliratkozók kb. ~5%-a érezte úgy, hogy hasznos volt a múlt évi munkám. Ez a tavalyi 1%-hoz képest komoly haladás, egyébként 😊 Mivel az előirányzott összeg még nem gyűlt össze, ezért még egy felhívást intézek Hozzátok, kérlek, támogassátok a feliratok elkészülését anyagi lehetőségetek szerint.

Tisztában vagyok vele, hogy a közösségi finanszírozás itthon még nem örvend nagy népszerűségnek, pedig a rendszer tökéletesen működőképes, amennyiben működtetik, de ehhez nem csak rám, hanem Rátok is szükség van.  Ezeket a pénzeket én is a körforgásba fektetem, az ingyenesen elérhető dolgokért – amennyiben a készítő biztosít rá lehetőséget – én is fizetek. Nem csak filmekért, de feliratokért is, pluginokért, a weblap sablonért, akár csak önmagában egy információforrásért, ami számomra nagyon hasznos. Nem szeretném telepakolni reklámokkal az oldalt, a linkeket több oldalon keresztül vezetni, milliónyi felugró ablakkal. Inkább évente egyszer azt kérem, segítsetek működtetni a rendszert, bármilyen apró összeggel. (Igen, kaptam pár száz forintos támogatást is, amit ugyan úgy köszönök, mint a több ezrest. Pont az lenne a lényeg, hogy ne páran járuljanak hozzá nagyobb összeggel, hanem sokan vegyék ki a részüket belőle kisebbel. Ez a közösség. Jó dolog 🙂 )

A támogatást legegyszerűbben paypalon keresztül küldheted: (ez a link a jobb oldali részben is megtalálható)

PayPal.Me/thelwordextra

Lehetőség van még banki utalásra, az ehhez szükséges adatok változatlanok, aki még nem rendelkezik vele, mélben kérheti ITT,

0 0 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes komment