Az oldal leszbikus filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, illetve azok feliratozásával.

Az eredeti oldalt azért hoztam létre, hogy a The L Word sorozat lefordított részeit elérhetővé tegyem. Időközben csatlakozott Lunachick, Thelwordfan, EllenS és Csíra, közösen kezdünk el az L word mellett filmeket és más sorozatokat is fordítani. Hamarosan az oldal kinőtte magát, úgy vettük észre, hatalmas igény van a leszbikus filmekre.

Ezek a filmek nagy többségükben nem jelentek meg idehaza, az internetről azonban letölthetők. Mivel eredeti nyelven lehet csak hozzájuk jutni, mi lefordítjuk magyarra a feliratot, hogy azok számára is érthető legyen, akik nem  beszélnek idegen nyelvet.

A fordítás mellett az oldalon megtaláljátok a film torrentjét, vagy ha az nincs, akkor valamilyen tárhelyre kerül felöltésre, közvetlen letöltési lehetőséggel.

A weblapot és a fordításokat jelenleg egyedül, a szabadidőmből csinálom, emellett van munkám, életem. Ez egy hobbi, ennek okán nem tudok folyamatosan jelen lenni, és online követni a filmek, feliratok megjelenését. (Emiatt minden filmajánlót szívesen veszek, több szem többet lát alapon 🙂 ) Kisebb-nagyobb kihagyások lehetnek, de immáron 2006 óta itt vagyunk, és reméljük még nagyon sokáig itt is leszünk 🙂

Büszke vagyok rá, hogy hazánk legtöbb feliratos leszbikus filmje ezen az oldalon keresztül érhető el.

Ha anyagilag támogatni szeretnéd az oldalt és a fordításokat, az paypal-on keresztül lehetséges vagy banki utalással. A paypal elérhetőség: https://paypal.me/thelwordextra. Banki utaláshoz az adatokat mélben tudod kérni.

 

/Cill/

Adatkezelési tájékoztató