Rólunk

Az oldal leszbikus filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, illetve azok feliratozásával.

Az eredeti oldalt azért hoztam létre, hogy a The L Word sorozat lefordított részeit elérhetővé tegyem. Időközben csatlakozott Lunachick, Thelwordfan, EllenS és Csíra, közösen kezdünk el az L word mellett filmeket is fordítani. Hamarosan az oldal kinőtte magát, sok lelkes önkéntesünk akadt, úgy vettük észre, hatalmas igény van a leszbikus filmekre.

Ezek a filmek nagy többségükben nem jelentek meg idehaza, az internetről azonban letölthetőek. Mivel eredeti nyelven lehet csak hozzájuk jutni, mi lefordítjuk magyarra a feliratot, hogy azok számára is érthető legyen, akik nem  beszélnek idegen nyelvet. 

Büszke vagyok rá, hogy ilyen nagy táborunk van, hogy Magyarország legtöbb feliratos leszbikus filmje ezen az oldalon keresztül érhető el.

A weblapot szabadidőmből csinálom, van munkám, életem. Ez egy hobbi, ennek okán nem tudok folyamatosan jelen lenni, és online követni a filmek, feliratok megjelenését. (Emiatt minden filmajánlót szívesen veszek, több szem többet lát alapon 🙂 ) Kisebb-nagyobb kihagyások lehetnek, de immáron 2006 óta itt vagyunk, és reméljük még nagyon sokáig itt is leszünk:)

 

Ha anyagilag támogatni szeretnéd az oldalt és a fordításokat, az paypal-on keresztül lehetséges vagy banki utalással. A paypal elérhetőség: https://paypal.me/thelwordextra. Banki utaláshoz az adatokat mélben tudod kérni.

 

/Cill/

Adatkezelési tájékoztató