Igyekszem évente csak egyszer zaklatni a közösséget az oldal támogatásával, de idén annyira kevesen éreztétek magatokénak ezt a kérdést, hogy kénytelen vagyok ismét közzétenni.

A hírlevélre feliratkozók kb. 1%-a gondolta úgy, hogy az egész éves munkám megér Számára pár forintot. Ez borzasztó kevés embert jelent. Bevallom, ez azért nem annyira motiváló az elkövetkezendő évre 🙂 A weblapban nagyon sok idő és energia van. Felkutatni a filmeket, leszedni vállalható minőségben, esetenként fel is tölteni, feliratozni, rossz feliratot időzíteni, a weblapot csinosítani, felhasználóbaráttá tenni, a mélekre és kérésekre napi szinten válaszolni, technikai segítséget nyújtani, egy-egy esetben egyedi megoldást keresni, mert valaki sehogy nem tudja megoldani a hagyományos letöltést. Ennek van kellemes része, van nem annyira kellemes. Aki feliratozással foglalkozik, az nem a pénzért csinálja. Egy fillér sincs benne, ellenben a domain pénzbe kerül, a tárhely pénzbe kerül, esetenként a filmek amiket veszek és feltöltök, szintén pénzbe kerülnek. Én ezzel pénzt nem keresek, ahogy egy hobbi fordító sem. Arra ott van a munkahelyem. De mínuszba sem szeretnék futni.

Tehát akkor még egyszer, az oldal támogatásának lehetősége ismét nyitott. Egész évben az, mondjuk, de én csak évente egyszer kérem. És idén már többször nem fogom 🙂 Ha akár csak egy filmet is megnéztél rajtam keresztül, akkor egy mozijegy árát szánd rám. A támogatás paypal-on keresztül lehetséges vagy banki utalással. A paypal elérhetőség: https://paypal.me/thelwordextra. Banki utaláshoz az adatokat mélben tudod kérni.

Annak a pár embernek pedig, aki eddig utalt, nagyon köszönöm:)

0 0 Szavazás
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
10 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Látogató
Látogató
2019-09-24 18:52

Teljesen jogos. Ha javasolhatok, akkor hozz létre egy Patreon oldalt. A támogatók felé pedig élhetnél egy olyan ajánlattal például, hogy az új feliratokat az oldalra kikerülés előtt elérhetik. Ez csak egy ötlet, de lenne benne perspektíva. 🙂

M
M
2019-09-24 21:20

Cill, változott a számlaszámod tavaly óta? Jó ha ugyanoda utalok?

BZoltan
BZoltan
2019-09-25 06:35

Szia! Utaltam egy szerény összeget, sajnos az anyagi lehetőségeim korlátozottak, de te feltétlenül megérdemled a támogatásom. Sok remek filmet láttam az oldalról igényes felirattal. Csak abba ne hagyd! 🙂

Szandra
Szandra
2019-09-27 21:12

Nagyon köszi a sok fordítást és munkát, amit az oldalba fektetsz! 🙂

Judit
Judit
2019-09-29 13:59

Nemsokára én is csatlakozom, csak ez a hónap igen rázós volt, nagyon-nagyon rázós. De már csap pár nap is fizetés. 🙂 Ha a tavalyi a szám, akkor sima ügy lesz. Ne haragudj, de vannak ilyen hónapok.

Bea
Bea
2019-09-29 19:18

szia , en is utaltam penzt , koszi szepen h csinalod ezt az oldalt es legyszi ne hagyd abba 🙂