Women in the Dark

Women in the Dark

Overview

A Women in the Dark egy gyűjtemény, 7 rövidfilm található benne, mind a női szexualitás, leszbikusság témakörében. A címek/tartalom és az IMDb linkek az adatok alatt találhatóak.

Metadata
Title Women in the Dark
Original Title Variable title
Release Date
Country  Western Europe
Writer
Director
Runtime
IMDb Id
Tagline
Details
Movie Language Spanish
Movie Rating Not bad
Images
Actors
Starring: Alejandra Lara, Silvia Varón

Felirat         Trailer         Letöltés          Filmdoo

Dead Bird Don’t Fly (Mei’s Bridge) 2014 

Mei-t a szülei amerikai iskolába kényszerítik, a visszahúzódó lány egyetlen emberrel áll csak szóba, az angoltanárjával, akihez vonzódik.

Eva Minus Candela (Eva menos Candela) 2018

2 évvel járunk az Eva és Candela eseményei után. A lányok újra találkoznak, hogy megbeszéljenek egy kérdést a gyerek körül. Úgy tűnik, bár látszólag mindketten továbbléptek, még vannak köztük lezáratlan ügyek.

Anita 2013

Rodrigo Anitát nézi a medencében, de a lány figyelme egész máshol kalandozik. Este bulizni megy, de a buli túl felnőttesre sikerül.

Mamis 2013

Melegnek lenni Kubában nem egyszerű. Meleg anyának lenni még nehezebb. A történet négy anyáról szól, akik belefáradtak, hogy másodosztályú állampolgárként kezelik őket.

Synaptic 2014

A filmben két nő álomszerű kapcsolatát láthatjuk, akik a valóságban sosem találkoztak.

Wayward 2013

A Wayward egy tini dráma, ami az identitáskereséstől szól. Alex 14 éves, tomboy, és ehhez az identitásához foggal-körömmel ragaszkodik is.

Between Walls 2017

Isabela, Cristina és Mario három idegen, akik egy édes-hármasra jöttek össze egy éjszakára. Vajon idegenekként is távoznak a szobából?

 

0 0 Szavazás
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments