Women in the Dark

-
Your rating:

A Women in the Dark egy gyűjtemény, 7 rövidfilm található benne, mind a női szexualitás, leszbikusság témakörében. A címek/tartalom és az IMDb linkek az adatok alatt találhatóak.

Director: 

Photos

No images were imported for this movie.

Storyline

A Women in the Dark egy gyűjtemény, 7 rövidfilm található benne, mind a női szexualitás, leszbikusság témakörében. A címek/tartalom és az IMDb linkek az adatok alatt találhatóak.


Genres:

Details

Country:   Western Europe
Language:  Spanish, English, Mandarin, Danish

Box Office

Company Credits

Production Companies: 

Technical Specs

Felirat         Trailer         Letöltés          Filmdoo

Dead Bird Don’t Fly (Mei’s Bridge) 2014 

Mei-t a szülei amerikai iskolába kényszerítik, a visszahúzódó lány egyetlen emberrel áll csak szóba, az angoltanárjával, akihez vonzódik.

Eva Minus Candela (Eva menos Candela) 2018

2 évvel járunk az Eva és Candela eseményei után. A lányok újra találkoznak, hogy megbeszéljenek egy kérdést a gyerek körül. Úgy tűnik, bár látszólag mindketten továbbléptek, még vannak köztük lezáratlan ügyek.

Anita 2013

Rodrigo Anitát nézi a medencében, de a lány figyelme egész máshol kalandozik. Este bulizni megy, de a buli túl felnőttesre sikerül.

Mamis 2013

Melegnek lenni Kubában nem egyszerű. Meleg anyának lenni még nehezebb. A történet négy anyáról szól, akik belefáradtak, hogy másodosztályú állampolgárként kezelik őket.

Synaptic 2014

A filmben két nő álomszerű kapcsolatát láthatjuk, akik a valóságban sosem találkoztak.

Wayward 2013

A Wayward egy tini dráma, ami az identitáskereséstől szól. Alex 14 éves, tomboy, és ehhez az identitásához foggal-körömmel ragaszkodik is.

Between Walls 2017

Isabela, Cristina és Mario három idegen, akik egy édes-hármasra jöttek össze egy éjszakára. Vajon idegenekként is távoznak a szobából?

 

0 0 Szavazás
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes komment