Summerland

Alice Lamb, a magányos író visszavonultan él Kent megyei házában, összetűzései a városbéliekkel rendszeresek, akárcsak a gyerekek zaklatása, akik boszorkánynak hiszik. A második világháború támogatásaként egy gyereket küldenek hozzá, hogy míg a gyerek szülei a fronton szolgálnak, biztonságban tudhassák. Noha Alice nem akarja gondozni Franket, mert fél, hogy zavarná a munkájában, vonakodva beengedi a házába, és szépen lassan a szívébe is. Frankhez való kötődése felidézi benne Verával való kapcsolatát, akivel az egyetem alatt ismerkedtek össze, …

Elisa & Marcela

Igaz történet alapján! Elisa Sánchez Loriga és Marcela Gracia volt az első női pár, akik törvényes házasságot kötöttek 1901-ben, Spanyolországban, több, mint 100 évvel azelőtt, hogy legalizálták volna az azonos neműek közti házasságot. Loriga felvette egy Mario Sánchez nevű férfi alteregóját, és az egyház által szentesítve feleségül vette kedvesét. Bár a csalás kiderült, a házasságot sosem érvénytelenítették.

Carmen & Lola

A 17 éves Carmen egy madridi cigány közösségben él. Mint a közösségében lévő összes nő, ő is a cigány lányok hagyományos életét készül élni, férjhez menni és a lehető legtöbb gyereket szülni. Egy nap találkozik Lolával, vőlegénye fura unokatestvérével, aki arról álmodozik, hogy egyetemre megy, madarakat rajzol és a lányokat szereti. Carmen és Lola hamar összebarátkoznak, és együtt fedeznek fel egy olyan világot, ami az ő közösségükben minden bűnnél rosszabb.

De Chica en Chica

A Chica Busca Chica című sikeres websorozatból készült film, a sorozathoz hasonló könnyed szórakozást ígér. 10 év telt el azóta, hogy hőseink mindennapjain derülhettünk, Carmen – a filmben Lola – és Monica – a filmben Veronica – azóta is együtt laknak, Nines – a filmben Inés – az oltár és Monica elől egyenesen Amerikába menekült, ahonnan villámcsapásként tér vissza a lányok életébe.

Duck Butter

Naima és Sergio egy bárban találkoznak, és együtt töltik az éjszakát. A két lánynak elege van a kapcsolatok álszentségéből, hogy a másik megismerésére kell időt pazarolni. Elhatározzák, hogy a következő 24 óra minden percét együtt töltik, hogy megismerjék egymást, és megtalálják a kapcsolatépítés új módját, ahol nincs elvesztegetett idő.

The Firefly

Lucia egy családi viszály miatt évek óta nem beszélt az öccsével. Mikor a fiú váratlanul meghal, megismerkedik Marianával, a menyasszonyával. A két nő összebarátkozik a gyász alatt, és erős kötelék alakul ki közöttük. Lucia azon kapja magát, hogy vonzalmat kezd el érezni.

UIO: Take me for a Ride (UIO: Sácame a Pasear)

Nem könnyű a középiskola. A végzős Sara-nak nem sok barátja van, mert az osztálytársai szerint különc. Egy nap új osztálytársat kap Andrea személyében, akivel hamar összebarátkoznak, a könyvek és a magány iránti szeretetük egymás mellé sodorja őket. A kívülállók számára szoros barátság alakul ki köztük, valójában azonban sokkal mélyebb érzések és egy bensőséges kapcsolat veszi kezdetét.