Ákció – Vigyázhatnál a szádra, Laurám!

Sajnos a mi témánkban ritkák a könyvmegjelenések, bezzeg, ha sárkányos filmeket fordítanék, más lenne a helyzet 🙂 Ezért aztán külön öröm, hogy 11.27-én jelenik meg Völgyi Anna: Vigyázhatnál a szádra, Laurám! c. könyve, ami már előrendelhető.

Remélem lesz majd ebook-ban is, és feltölthetem. Lenne rá igény, egyébként?

Egy kis ízelítő a fülszövegből:

“A bristoli tányérmosogatásból hazatért fiatal analitikus lány szívében lassan lobban fel az érzelem, majd a vágy egy munkatársnője iránt, aki a szakmai tökéletesség mintaképeként, egyszersmind vonzó nőiességével kelti fel Sára érdeklődését. Völgyi Anna lélektani alapossággal mutatja be és hiteti el az olvasóval, hogy egy nő másik nő iránti vonzalma miként keletkezik és válik fokozatosan uralkodóvá.”

Ne feledjétek: “Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet”

Olvassatok sokat! 🙂

0 0 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
4 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Director
Director
2019.10.29. 07:35

Én örülnék neki.:)

saccharine
saccharine
2019.11.26. 10:03

Szia!

Ha lesz is ebook, legalább egy darabig (néhány hónap) szerintem ne töltsd fel! Adjunk esélyt a szerzőnek (végre magyar tollból született egy ilyen regény!), hogy anyagilag is lássa, hogy nem zsákutca ilyen témáról írni, mert van rá igény. Nem egy vagyon a kötet, és támogatnunk kéne az írókat, hogy a jövőben bővüljön a repertoár, és más is hozzá merjen nyúlni a témához. Ha minden rögtön kéznyújtásnyira van, ráadásul ingyen, az nem segít a magyar nyelvű és témájú LMBTQ irodalom fellendülésén, mert sem nem kimutatható, sem nem jövedelmező.

ildi
ildi
Reply to  thelword.hu
2019.11.26. 17:05

Én is egyetértek. Szeretem ha megvan könyv formájában. Másodjára, harmadjára már lehet,hogy e-bookban olvasom. Bárcsak minél több ilyen könyv íródna.