Keresett filmek oldal

Képtalálat a következőre: „search”

Gyakran kapok olyan kérdést mélben, hogy ez vagy az a film megvan-e, letölthető-e, vagy fordítást kértek olyan filmhez, ami még meg sem jelent. Hogy elejét vegyem ezeknek a kérdéseknek, készítettem egy oldalt azon filmekről, amiket jelenleg még én is csak keresek, vagy várom a megjelenését. Egyrészt egy lista Nektek, hogy ezeket ne kérjétek tőlem, mert nekem sincsenek meg. Másrészt lista a keresőbajnokoknak, akik bármit felkutatnak széles-e neten, és sok jó filmet köszönhetünk már Nekik 🙂 A listát folyamatosan frissen tartom, ha van tudomásotok új megjelenésről, ami nincs fent, küldjétek és felteszem. Az oldal a filmek menü alatt található, ITT, de lehet majd kiteszem főmenübe.

5
Szólj hozzá!

avatar
3 Hozzászólások
2 Válaszok
0 Követők
 
Legnépszerűbb
Hottest comment thread
4 Hozzászólók száma
AlexacillRobiLátogató Hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Látogató
Vendég
Látogató

Szabad tudni, hogy most éppen melyiket fordítod, ha fordítod? Csak mert például tudok moziban felvett minőséget angol felirattal is megtámogatva a Portré a lángoló fiatal lányról-hoz. Mire kijön nézhetően, elő is rukkolhatnál vele.

Robi
Vendég
Robi

Vita és Virginia hbo magyar felirata tölthető innen: https://www.feliratok.info/index.php?fid=586254

Alexa
Vendég
Alexa

Én egy kissé elakadtam. Fent van-volt YouTubeon végig “Juliana és Valentina” love storyja, azonban a végét nem lehet megnézni, mert azt írja ki, hogy a videót szerzői jogi okok miatt az országban letiltották. Esetleg van valakinek tippje hol máshol tudnám megnézni, vagy ezt a tiltást hogyan lehetne kikerülni? Előre is köszönöm 🙂