Képtalálat a következőre: „search”

Gyakran kapok olyan kérdést mélben, hogy ez vagy az a film megvan-e, letölthető-e, vagy fordítást kértek olyan filmhez, ami még meg sem jelent. Hogy elejét vegyem ezeknek a kérdéseknek, készítettem egy oldalt azon filmekről, amiket jelenleg még én is csak keresek, vagy várom a megjelenését. Egyrészt egy lista Nektek, hogy ezeket ne kérjétek tőlem, mert nekem sincsenek meg. Másrészt lista a keresőbajnokoknak, akik bármit felkutatnak széles-e neten, és sok jó filmet köszönhetünk már Nekik 🙂 A listát folyamatosan frissen tartom, ha van tudomásotok új megjelenésről, ami nincs fent, küldjétek és felteszem. Az oldal a filmek menü alatt található, ITT, de lehet majd kiteszem főmenübe.

0 0 Szavazás
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
5 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Látogató
Látogató
2019.12.29. 13:54

Szabad tudni, hogy most éppen melyiket fordítod, ha fordítod? Csak mert például tudok moziban felvett minőséget angol felirattal is megtámogatva a Portré a lángoló fiatal lányról-hoz. Mire kijön nézhetően, elő is rukkolhatnál vele.

Robi
Robi
2019.12.29. 17:04

Vita és Virginia hbo magyar felirata tölthető innen: https://www.feliratok.info/index.php?fid=586254

Alexa
Alexa
2020.01.01. 17:19

Én egy kissé elakadtam. Fent van-volt YouTubeon végig “Juliana és Valentina” love storyja, azonban a végét nem lehet megnézni, mert azt írja ki, hogy a videót szerzői jogi okok miatt az országban letiltották. Esetleg van valakinek tippje hol máshol tudnám megnézni, vagy ezt a tiltást hogyan lehetne kikerülni? Előre is köszönöm 🙂