Kapcsolódó kép

Elkészült a Gypsy utolsó része. Ha valaki összefut a második évaddal, azonnal szóljon 🙂

0 0 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
8 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Judit
Judit
2018.05.20. 10:56

Éppen a 9. résszel végeztem, mivel újranéztem, mert nem hagy nyugodni ez a film :-), amikor látom, hogy elkészültél a 10. résszel. Köszönöm a tökéletes időzítést! 🙂 És a fordítást úgy összességében is!
Bár lenne új évad, de sajnos ennek a sorozatnak vége, megértem, meg nem is, mert én pl. megnéztem volna újabb évadot is nagyon szívesen!

Judit
Judit
2018.05.20. 12:00

És akkor meg is néztem. Nem lettem okosabb. Ezt úgy zárták le, mintha lett volna ígéret második évadra, így teljesen lezáratlan maradt, mivel feltűnt Sydney. Ha nem így lett volna, értelmezhetnénk úgy, hogy Jean gyáva volt kitörni a megszokott világból, és úgy alakította, hogy Sydney Sam-et válassza, szóval most egyáltalán nem értem az egészet. Legalább csináltak volna normális véget neki, nyilván ismert volt, hogy nem lesz második évad.

Dana
Dana
2018.05.20. 17:43

Köszönöm a feliratot. Éjjel megnézem de túl sok jóra nem számítok a véleményeitek alapján. Nem szeretem ha egy sorozat nincs lezárva és csak úgy lóg a levegőben.

Dana
Dana
2018.05.21. 18:14

Megnéztem és Jean nagyon felbosszantott. Rohadt manipulatív és gyáva volt. Nagyon örültem, hogy Syd megfejtette a titkát és ezzel a férje előtt is kezd világossá válni ki is a felesége valójában. Egy befezejő rész vagy évad nagyon hiányzik mert most kezdene izgalmassá válni a dolog. Nem csípem az ilyen lezáratlan sorozatokat. 🙁

beuccy
beuccy
2018.06.12. 16:11

Nem feltétlenül lezáratlan ez a sorozat. Jane-ről kiderül a végére, hogy mennyire önző a saját szabadságát illetően, de a férje sem dumálhat, mindkettejüknek megvannak a saját kis titkaik, ettől függetlenül próbálják a házasságukat egy bizonyos szinten tartani. Syd rájött, de az utolsó képkockákból ítélve lehet, hogy még tetszett is neki ez a kis játék – mindketten mosolyognak egymásra. A többi pedig a néző fantáziájára van bízva.
Nekem ami legjobban tetszett, az a kiscsaj nevelése, így kellene engednie minden szülőnek, hogy a gyereke szabadon kibontakozhasson. Egyszer mindenképpen nézős volt.:)

:)
:)
Reply to  thelword.hu
2018.06.13. 14:13

Hát sajnos nem feszegetik. Még ilyen sorozatokat. Azt írtad, h talán túl lassú ez a sorozat…hát nem…vagy mihez képest? 🙂 Pont jó. Amúgy nem bírtam eddig Naomi Watts-ot…- ha láttátok vele a Mulhollan Drive-ot amikor azt nyiltakozta a rendező, hogy kín volt felvenni a leszbi jeleneteket, mert a nő szinte rohamot kapott a női csóktól…hát:) Fejlődés és szexi volt a maga elhagyatott módján..:) Sy-ből meg van egy tucat, ha nem több..”lásd pinkvanilla