Sara

Két lány, egy nyár. New York. Lexus és Sara pár hónapja járnak, amikor megdöbbentő dolog derül ki, amely megváltoztathatja eddig felépített kapcsolatukat. 14 perces igényes rövidfilm az “A Perfect Ending”-ből jól ismert Jessica Clark főszereplésével

Quiet

Ally és Samantha több, mint egy éve házasok. Mikor Samatha kórházba kerül, Ally a testvérének hazudja magát, hogy láthassa. Ally emlékein keresztül bontakozik ki a kapcsolatuk, mindig visszatérve a valóságba, hogy szembenézzen az igazsággal. 30 perces rövidfilm.

Goodbye Emma Jo

40 perces erotikus film a szenvedélyről.1 évvel szerelme halála után, Alex még mindig gyászol. Az évfordulójukon meglátogatja a sírját, ám elmenni már nem tud,mert lerobban a kocsija. Haley, a helyi gondnok felajánlja, hogy maradjon nála, míg a kocsiját meg nem szerelik.

Gillery’s Little Secret

Gillery Poiencot a 20. érettségi találkozójára tér haza kedvesével az álmos kisvárosba, amit 18 évvel ezelőtt elhagyott. Nem csak a várost, de első szerelmét is itt hagyta, aki férjhez ment és két gyereket szült. Bernadette 18 éves lánya megkeresi Gillery-t, kérdései vannak, amikre szerinte csak Gillery tud válaszolni.Ennek hatására Gillery és Bernadette 18 év után ismét szembe kell, hogy nézzenek egymással, a múlt árnyaival. 25 perces rövidfilm!