The Glass Room

A történet középpontjában egy ház áll, mely túlélve a történelem viharát, örök kapcsot jelent két nő között, kiket bár elszakított egymástól a háború, de sosem szűntek meg szereti egymást. Liesel és Hana legjobb barátnők a ’30 évek Csehszlovákiájában. Liesel férjhez megy, és nászajándékként férje épített neki egy házat, mely életük központi tere lesz. A háború Csehországot is eléri, Liesel a családjával elmenekül, míg Hana marad, és otthonában próbál boldogulni. Sok év után, mikor már biztonságban …

Dead Earth

A világvége bekövetkezett, egy járvány következtében a föld lakosságának nagy része élőhalott lett. Két fiatal lány épp egy tóparti üdülőhelyen nyaralt, amikor kitört a káosz, és mindenki meghalt. Ők az egyedüli túlélők, csendben és vigyázva élik mindennapjaikat az eldugott szállodában, nehogy odavonzzák a fertőzötteket. Mikor elfogy az üzemanyaguk, kénytelenek elhagyni a szállodát. Vajon az eddig biztonságosnak hitt fészek, mikor válik a rémálmai színterévé?

City of Trees

Ainsley sikeres fotószerkesztő LA-ben, hét év elteltével hazalátogat a szüleihez karácsonyra. Pont ekkor tartják a régi gimijében a 10 éves osztálytalálkozót, ami kellemetlen emléket ébreszt benne. Találkozik Sophie-val, aki a gimiben rendszeresen szekálta, ám most egészen másfajta kapcsolat alakul ki közöttük. Ainsley ráébred, hogy még mindig nem zárta le a múltat, így pedig továbblépni sem fog tudni.

Girl Play

Lacie és Robin ugyan abban a bárban dolgoznak, mint komikusok, ismerik egymást, de barátságuk felszínes. Míg Robin 6 éve házas, addig Lacie irtózik bármilyen komoly kapcsolattól. Egy különc rendező felkéri őket a színdarabja főszereplőinek, a próbák során feladatul adja, hogy valódi intimitást dolgozzanak ki a darab kedvéért. Az együtt töltött idő alatt a lányok egymásba szeretnek, de nagy kérdés, hogy ez valódi érzés, vagy csak a karakterükből fakad.

Air

Louk végtelen, akár a tenger. Manja tiszta, mint a levegő. A szerelme azt jelenti: Nincs félelem. Nincs hazugság. Nincs nyom. Manja átlagos tini életet él, gombászás közben megismerkedik Loukkal, aki elvarázsolja. A két lány összebarátkozik, és szerelem szövődik köztük.

To Each Her Own

Jess mérsékelten boldog kapcsolatban él férjével, akivel közös gyermeket terveznek. Találkozik Casey-vel, a nyíltan meleg lánnyal, és szenvedélyes viszonyba kezdenek. Ahogy halad a kapcsolatuk, egyre nehezebb összeegyeztetni a viszonyát a házasságával, se a meleg életformát nem tudja felvállalni, se férjét nem akarja megbántani, aki egyben a legjobb barátja is. Casey számára nem opció, hogy a kiharcolt függetlensége után ismét titokban éljen, Jess számára pedig az tűnik lehetetlennek, hogy ország-világ előtt felvállalja szexualitását.

Skam France Season 06

A Skam sorozatok a 2000 óta született fiúk és lányok generációs portréja. Kétségeik, problémáik, érzéseik, gondolkodásuk, mire vágynak, és leginkább az, amit nem mondanak el, nem vallanak be. A sorozat egy csoport 16 éves fiatal útját kíséri végig, napjaikat, szerelmeiket. A közösségi médiától való függőség, a szexuális szerelem, a szeretet és a törések, az identitásuk keresése és a beilleszkedés szükségessége. A francia sorozat hatodik évadában Lola és Maya történetét ismerhetjük meg. Lola nehéz időket él, …

Russian Doll

Viola Ames nyomozó közel két éve veszítette el a feleségét, de még mindig gyászol. Egy újabb bűnügy jó alkalom, hogy a munkába temetkezzen. Elrabolnak egy fiatal nőt, miközben egy lehetséges gyilkosságot jelent be a rendőrségek. A feltételezett gyilkosságnak egy Orosz Baba nevű színdarabhoz van köze, melynek szálai 30 évvel korábbra nyúlnak vissza, és nemsokára esedékes a bemutatója.