Ride or Die

Rei húszas éviben járó leszbikus, aki évek óta szerelmes Nanae-ba. Mikor megtudja, hogy Nanae férje bántalmazza, elhatározza, bármi áron, de segít neki megszökni. Menekülés közben érzéseik lángra lobbannak egymás iránt.

T11 Incomplete

Kate gyógyuló alkoholista, aki beteggondozásból él, és minden erejével azon van, hogy helyrehozza törékeny kapcsolatát a fiával. Egy fiatal lány gondozására jelölik ki, aki deréktól lefelé megbénult, és most még a kulcscsontját is eltörte, így extra gondozásra szorul. Az együtt töltött idő hatására Kate és Laura megkedvelik egymást. Laura öccsével él, aki nem nézi jó szemmel az alakuló kapcsolatot.

The Feels

Andi és Lu házasodni készülnek, a nagy nap előtt kivesznek egy házat, és elmennek a barátaikkal egy leánybúcsús hétvégére bulizni. A hétvége azonban nem várt fordulatokat hoz, és többek közt az is kiderül, hogy Lunak még sosem volt orgazmusa, amit Andi nem igazán tud hogyan lereagálni annyi év együttélés után.

My First Summer

A 16 éves Claudia a világtól elzártan él anyjával, semmit sem tud a házukon kívüli világról. Anyja halála után egyedül marad, és Grace talál rá, a vele egykorú kamaszlány, aki a zűrös otthoni dolgok elől keres menedéket. A lányok megtalálják egymásban a szeretetet, támogatást és menedéket, ami a való világ ellen nyújthat védelmet, azonban ez az idill törékeny, és félő, hogy a felnőttek világa összetöri szerelmüket.

Mercy’s Girl

Mercy gyógyuló alkoholista, kettős élete nem segíti elő a rehabilitációját. Családja előtt hívő katolikus, miközben a lányokat szereti, amiről persze, nem beszél. Megismerkedik Jesse-vel, és egymásba szeretnek, de a személyes problémái és alkoholizmusa mellett nehéz bizalmi kapcsolatot kialakítania.

Forever not Maybe

Sasha kezdő világosító, egyelőre felszerelést pakol koncerteken, ahol találkozik Elisabeth-tel, a fiatal zongoristával. Egymásba szeretnek, Elisabeth kezdő létére jó lehetőséget kap fellépésekre, és egyre ismertebb, így ritkán tudnak találkozni, bár szerelmük egyre csak erősödik.. Sasha is kezd nevet szerezni a szakmájában, ami miatt egyre nehezebb összeegyeztetni a találkozásaikat. Hosszú távon megerőltető fenntartani ezt a fajta távkapcsolatot, és elérkezik egy pont, ahol választaniuk kell, a kapcsolatuk fontosabb, vagy a karrierjük?

The World to Come

A 19 század Amerikájában nem könnyű a nő sorsa. Tallie és Abigail farmer feleségek, keményen kiveszik részüket a farmer életből, otthonaik szótlan, hallgatag, érzelmekben nem bővelkedő terek. Mikor Tallie férjével Abigailék farmjának szomszédságába kötözik, a két nő összeismerkedik. Barátságuk megtöri életük szürke csendjét, egymásba szeretnek, és lopott órákkal csempésznek boldogságot egymás életébe. Azonban Tallie férje gyanakodni kezd, és a két nő által felépített világ falai roskadozni kezdenek.

Two of Us

Nina és Madeleine nyugdíjasok, egy társasház legfelső emeletén, egymással szemben laknak. Amit senki nem tud rólunk, hogy hosszú évek óta mély, szenvedélyes és bensőséges szerelem köti össze őket. Madeleine képtelen bevallani az igazat családjának a szerelméről, mígnem egy váratlan esemény rá nem kényszeríti őket az igazságra. Megható film a szerelemről, és az élet igazságtalanságáról.