Avocado Toast the series

Érdekelt valaha a szüleid szexuális élete? Mollyt és Elle-t sem, de az élet szereti másképp alakítani a dolgokat. Molly Angliából költözött haza, mire összeszedi a bátorságát, hogy elmondja a szüleinek, biszexuális, a szülei jó érzékkel ekkor vallják be, hogy swingerek, és szexpartikra járnak. Eközben Elle szülei bejelentik, hogy elválnak, és rajtakapja az anyját egy olyan fiatal sráccal, aki a testvére is lehetne. A lányok nincsenek a helyzet magaslatán, finoman szólva.

Trigonometry

Gemma és Kieran szeretik egymást. De a londoni élet megviseli őket és bankszámlájukat. Ezért albérlőként befogadják Rayt a lakásukba. A viszonyuk hamarosan többrétegűvé válik, és új módon kezdenek navigálni a szerelemben és kapcsolataikban. (Port.hu)

The Glass Room

A történet középpontjában egy ház áll, mely túlélve a történelem viharát, örök kapcsot jelent két nő között, kiket bár elszakított egymástól a háború, de sosem szűntek meg szereti egymást. Liesel és Hana legjobb barátnők a ’30 évek Csehszlovákiájában. Liesel férjhez megy, és nászajándékként férje épített neki egy házat, mely életük központi tere lesz. A háború Csehországot is eléri, Liesel a családjával elmenekül, míg Hana marad, és otthonában próbál boldogulni. Sok év után, mikor már biztonságban …

City of Trees

Ainsley sikeres fotószerkesztő LA-ben, hét év elteltével hazalátogat a szüleihez karácsonyra. Pont ekkor tartják a régi gimijében a 10 éves osztálytalálkozót, ami kellemetlen emléket ébreszt benne. Találkozik Sophie-val, aki a gimiben rendszeresen szekálta, ám most egészen másfajta kapcsolat alakul ki közöttük. Ainsley ráébred, hogy még mindig nem zárta le a múltat, így pedig továbblépni sem fog tudni.

Girl Play

Lacie és Robin ugyan abban a bárban dolgoznak, mint komikusok, ismerik egymást, de barátságuk felszínes. Míg Robin 6 éve házas, addig Lacie irtózik bármilyen komoly kapcsolattól. Egy különc rendező felkéri őket a színdarabja főszereplőinek, a próbák során feladatul adja, hogy valódi intimitást dolgozzanak ki a darab kedvéért. Az együtt töltött idő alatt a lányok egymásba szeretnek, de nagy kérdés, hogy ez valódi érzés, vagy csak a karakterükből fakad.

Summerland

Alice Lamb, a magányos író visszavonultan él Kent megyei házában, összetűzései a városbéliekkel rendszeresek, akárcsak a gyerekek zaklatása, akik boszorkánynak hiszik. A második világháború támogatásaként egy gyereket küldenek hozzá, hogy míg a gyerek szülei a fronton szolgálnak, biztonságban tudhassák. Noha Alice nem akarja gondozni Franket, mert fél, hogy zavarná a munkájában, vonakodva beengedi a házába, és szépen lassan a szívébe is. Frankhez való kötődése felidézi benne Verával való kapcsolatát, akivel az egyetem alatt ismerkedtek össze, …

To Each Her Own

Jess mérsékelten boldog kapcsolatban él férjével, akivel közös gyermeket terveznek. Találkozik Casey-vel, a nyíltan meleg lánnyal, és szenvedélyes viszonyba kezdenek. Ahogy halad a kapcsolatuk, egyre nehezebb összeegyeztetni a viszonyát a házasságával, se a meleg életformát nem tudja felvállalni, se férjét nem akarja megbántani, aki egyben a legjobb barátja is. Casey számára nem opció, hogy a kiharcolt függetlensége után ismét titokban éljen, Jess számára pedig az tűnik lehetetlennek, hogy ország-világ előtt felvállalja szexualitását.

Good Kisser

Jenna, barátnője unszolására, beleegyezik egy édeshármasba kedvese egyik barátnőjével. Mia vonzó, szimpatikus, de ahogy telik az idő, Jenna mégis gyanakodni kezd, hogy talán mégsem olyan viszonyban vannak, mint amit a kedvese állított.