Képtalálat a következőre: „batwoman ruby”

Új sorozat kerül feltöltésre, a 2019-es Batwoman első 9 részhez már elérhető a felirat. Mivel még nem ment le az első szezon, így csak az adatlapja van meg, és ajánlót kap, a részeket nem fogom egyesével feltölteni (vagy lehet, hogy egy unalmas órámban megcsinálom). Feliratot ITT találtok, a részeket például INNEN tölthetitek, de a sorozat elérhető az HBO GO-n is.

A Ruby Rose által megformált karakter Batman leszbikus unokatestvére, aki hosszú távollét után tér vissza Gotham City-be és ölti magára a gúnyát, hogy leszámoljon a gonosszal. Hamisítatlan B kategóriás sorozat, némi izgalom és rejtély, de ahhoz képest, hogy ez a milliomodik bőr, amit a témáról lehúznak, nem lett vészes. Nem ez Rose élete szerepe, láttam már jobban játszani, de egyszer nézhető.

Ruby Rose most az ügyeletes leszbikus hálivúdban? Nagy szerencséje, hogy elég karakteres a pofikája 🙂

0 0 Szavazás
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
7 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
ildi
ildi
2019-12-28 10:55

Nem tudom miért, de ez nekem valahogy nem. Amúgy, mondhatni sorozatfüggő vagyok, ha ráakadok bármilyen kicsi leszbikus szálra is egy sorozatban, de ez vagy Ruby Rose miatt, vagy mert annyira mű az egész, nem tetszik.

Klaudia
Klaudia
Reply to  thelword.hu
2019-12-28 12:43

Na az egy remek sorozat 🙂 imádtam az első évadát 🙂 bár még a 2.ik évadhoz nem jutottam el csak mert nem vitt még rá a lélek 😀 viszont jővőben megnézem 😀 Egyébként köszönöm , elis felejtettem 🙁

ildi
ildi
Reply to  thelword.hu
2019-12-28 16:41

És az nem gáz,hogy az Acacias 38 spanyol szappanopera leszbikus szála jobban érdekel, mint a Batwoman ? (Igaz, annál se csak nézek ki a fejemből, mert izgulok rajta,na! 😀 ) Velem van a probléma, tudom 🙂 Amúgy annak idején elkezdtem nézni a Megszállottam viadalát, de talán csak két részig jutottam, azt mondod folytassam?

koboldka
koboldka
2019-12-30 10:09

Az a gond, hogy szegény Ruby bödület rossz szinész. Gyakorlatilag egy arca van, bár az egy helyes arc, de sorozatot nehéz vele kitölteni. A Lost Girl szinészei se a szakma csúcsát képviselték, de mégis azon az egészen látszott, hogy a színészeknek is egy tök jó buli, hogy ők se veszik komolyan az egészet, csak egy agykikapcsoló szösszenet.