Mától nézhető az HBO GO-n az Anyáim Története c. Magyar dokumentumfilm. Egyelőre nem találtam letölthető formában, ha valaki rábukkan, küldjétek el, és akkor az oldalra is kikerül.

0 0 Szavazás
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
4 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
Összes komment
Koboldka
Koboldka
2021.03.12. 08:22

Hát fájó ezt kimondani, mert nagyon vártam, de ez kifejezetten rossz volt. Ebből a sztoriból lehetett volna egy dokudrámát forgatni, de ez a doksi film óvatos szemlélődő, ami rengeteg mindenbe belenyúl, de egyik téma után se megy utána rendesen. Nem látjuk, hogy miért volt 2 év, hogy megkapják az engedélyt, azt is csak érintőlegesen tudjuk meg, hogy egy értelmi fogyatékos/annak nézett kislányt fogadtak el. Pedig ezt jobban ki lehetett volna hangsúlyozni. Nem tudjuk meg, hogy miért érzik úgy, hogy külföldre kell menni, hogy a gitáros csaj miként éli meg, hogy benne nem támadnak fel rögtön az anyai érzések, vagy lehet… Olvass tovább »

Sorka
Sorka
2021.03.12. 21:16

Nem szoktam filmekre dühös lenni, vagy utálni azokat, de 2 nap távlatából nézve ez a film még mindig haragot szít bennem. Ennek a filmnek szerintem az lett volna a célja, hogy testközelből megmutassa, hogy a leszbikusokból is lehetnek jó szülők, ez pont a visszájára sült el. A filmben elhangzó mondat, hogy „a leszbikusoknak nem kéne örökbe fogadni, a gyerekeknek csak 1 anyja lehet”, ez felbosszantott, és csak reménykedni tudok, hogy egyik kormánypárti sajtóorgánum se kapja fel a filmet, és ezt állítja előtérbe, hogy még a melegek is bevallották, hogy nem lehetnek, jó szülők…

Koboldka
Koboldka
Reply to  Sorka
2021.03.22. 12:06

Ha megnézed a filmről szóló cikkek alatti kommenteket, már más is kiszúrta az ellenzők közül…