Wentworth S07

Képtalálat a következőre: „wentworth season 7”

Feltöltésre került a Wentworth S07. Az utolsó részhez még nincs felirat, ha kijön, majd frissítem a rar-t, de addig is, el lehet kezdeni nézni. Új fordítója van, belepillantottam a fájlokba, a minőség és a szöveg formátuma még nem annyira kiforrott, de hát senki sem úgy kezdi, hogy egyből profi, majd belejön az illető. A lényeg, hogy van felirat 🙂 Most néztem, hogy a hatodik szezont elfelejtettem feltölteni a rar-ba, ezt majd frissítem, a 7. már fent van, töltsétek. Állítólag igen jóra sikeredett az évad, bár Bea és Franky nélkül azért nem lesz ugyan az. Felirat a sorozat oldaláról tölthető, a torrent INNEN.

UPD: Elkészült az utolsó rész is, frissítettem a rar file-t, így teljes az évad. A fordítónak köszönjük 🙂

2 hozzászólás ehhez: Wentworth S07

  • cill  szerint:

    Najó, asszem kijelenthetem, hogy oké, jó volt az évad, a szokásos komor de bazi izgalmas történések, na de a vége! Ezt komolyan gondolták?? Ez gáz, dislike, komolyan így akarják folytatni a 8-ban? Mélységesen csalódott vagyok 🙁 (direkt nem írok konkrétumot, nem akarok spoiler-ezni)

  • Wanheda  szerint:

    A vége tényleg jellegtelen lett, valahogy sehogy sem illet az eddigi hét évadhoz. Teljesen egyetértek. 🙂

Válasz

Ezeket a HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>