The Favourite

Képtalálat a következőre: „The Favourite”

Feltöltésre került a 2018-as The Favourite (A Kedvenc) c. amerikai film. A feliratot nem én készítettem!

Még nem néztem meg, de jónak ígérkezik, töltsétek, főszerepben a csodálatos Rachel Weisz.

9 hozzászólás ehhez: The Favourite

 • beuccy  szerint:

  Főszerepben a csodálatos Olivia Coleman 😉 És Oscart is nyert érte, Rachel és Emma a legjobb mellékszereplőért indultak. Rachel is csodálatos egyébként!;)

  • cill  szerint:

   Jogos 🙂

 • ildi  szerint:

  Teljes döbbenettel olvastam,hogy ez egy vígjáték vagy tragikomédia vagy black-comedy vagy mi. Valószínűleg nincs humorérzékem,mert még csak el se mosolyodtam rajta, épp ellenkezőleg! Annyira drámai volt, hogy utána csak ültem és néztem ki a fejemből. Most én nem vagyok normális?? Amúgy nagyon jó film.

 • Director  szerint:

  De normális vagy.Kb.én is így voltam vele mint te.

  • ildi  szerint:

   Nagyon köszi. Megnyugodtam 🙂

  • ildi  szerint:

   Nagyon köszi. Megnyugodtam 🙂

 • beuccy  szerint:

  Hát nem tudom, én a szókimondó szövegen és némely jeleneten sírva röhögtem, kifejezetten humoros, fantasztikusan megkomponált jelenetek vannak benne. “Nézz rám, nézz rám” mondja Olivia a kis ajtónálló inasnak és mikor ránéz “hogy merészeled”, vagy mikor Rachel a lovas”túrája” után teljesen elgyötörten fekszik a prostiházban”hol vagyok? – a mennyben, az ott az úristen, később találkoztok” ..hatalmas..úgy ahogy van, Emma Stone mimikája, mikor a legyek körbe lengok a film eelején és Rachel kérdezi “ők a barátaid?”..és még lehetne sorolni, borzasztó jól lett megírva a forgatókönyv, a három hölgyemény pedig lubickol a szerepében. És amilyen könnyedén kezdődik, olyan drámaian ér véget ami után én is csak ültem és bámultam.
  Kíváncsi leszek a magyar szinkronra..

 • ildi  szerint:

  Sajnos nekem nem jöttek át ezek a poénok. Ettől függetlenül tetszett a film, minden elismerésem a szinésznőké, illetve a rendezésé.

 • ElisB  szerint:

  és bármennyire is szurkoltam szerencsétlen Glenn Close-nak, hogy végre most hogy hetedszerre!!! jelölték, megkapja az Oscart, mégis azt kell mondanom, hogy Olivia Coleman teljesen megérdemelten nyerte meg a szobrot ezért a szerepért.

Válasz

Ezeket a HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>