Tell It to the Bees

Kapcsolódó kép

Bár IMDb szerint csak nyáron kellett volna megjelennie, de szerencsére nem így történt, és egy kedves oldallátogató erre fel is hívta a figyelmemet, így elkészült a 2019-es Tell It to the Bees c. angol film felirata. Tetszett, szép volt, szeretem a méheket, de nem értem miért úgy ért véget, ahogy véget ért. Ha megnéztétek, valaki magyarázza el nekem 🙂 Tölthető, nézhető, köszönet az ajánlónak!

14 hozzászólás ehhez: Tell It to the Bees

 • kicsibot  szerint:

  Passz…

 • beuccy  szerint:

  Ez a két nő valószínűleg azt jelentette egymásnak, mint a Disobedience-ben a csajok. A szerelmük végre önmagukhoz vezette a másikat. A doktornőnek arra volt szüksége végre, h felszabadulhasson (már amennyire a kor és a hely engedte) a kis vörösnek pedig a gyereke volt a legfontosabb. Elve elvárásokkal a világ iránt és fájdalmakkal voltakm elrendelve, és Ők megmentették egymást..felmentették a másikat a fájdalom és a szorongás elől(lehet csak pillantnyi volt) DE EZ ROHADT NAGY SIKER abban a korban. És vaszleg ma is. Mikr elbúcsúznak a peronon, a szerelem kézzel fogható, imádják egymást, de valamit, valamiért. MAjd a kövi. Asszem…aztán lehet a dokinő majd utána szalad..de ez már csak mese..;) SZTM.

  • cill  szerint:

   Nos igen, legyen második rész, egyetértek 🙂

 • beuccy  szerint:

  Nos igen:) Asszem akkor félreértetted:) NEm lesz és ne is legyen..Ott a vége és pont. Azért remélem nem dőlsz dugába;)

 • ildi  szerint:

  Szerintem ennek nincs folytatása, ez a történet ennyi volt, kész. Változatlanul nem értem, hogy miért nem egymásra volt szükségük?! Mármint a dokinő felszabadult, a vörösnek megmaradt a gyereke, megmentették egymást…so happy end. Persze nem ismerem azt a kort, de kellett hogy legyenek olyanok, akik felvállalták magukat. És ők is megtehették volna. Szerintem.

  • cill  szerint:

   Ők is felvállalták magukat, a végén a nyilvános csók erre utalt. Szerintem egyszerűen csak azt hitték, menőbb lesz a film ha nincs happy end, és kitalálták ezt a hülyeséget, hogy a doki a város iránti kötelességtudata miatt marad. Höpf. Hülyeség 🙂

 • ildi  szerint:

  Ugy értettem a felvállalást, hogy felvállalják a kapcsolatunkat és együtt maradnak. És egyetértek, jó nagy hülyeség! 🙂

 • Yume  szerint:

  Szerintem nagyon oda illik a vége.
  Nagyon sokan egymás életében nem végállomások vagyunk, hanem “csak” eszközök ahhoz, hogy együtt győzzük le az akadályokat, amik sokszor bennünk vannak.
  A szerelem nem a körülöttünk levőket változtatja meg, hanem sokszor saját magunkat.
  A film is nagyon jól mutatta ezt. De az idő begyógyítja a sebeket és fejlődést hozhat másokban is.
  Persze ez csak az én véleményem. Köszönöm a feltöltést!

 • Judit  szerint:

  Köszönöm a filmet! Szép volt! A végét nem értettem én sem. Nagyon rendben van, hogy felszabadították egymást, de miért nem maradtak együtt? Ez tiszta hülyeség. Lehet itt keresni az indokokat, meg mindent meg lehet magyarázni. De ezek szerették egymást! Akkor meg? Mindenki megtalálta magát, hurrá, aztán epekedjenek egymás után tovább … 😀 Amikor ott a nagy város, ott van végre a lehetőség. Ez nevetséges!

  • cill  szerint:

   Egyet vagyok értve 🙂 Túltolták a drámát a készítők.

   • Szabóka  szerint:

    A doki nem a szerelem-keresés miatt ment haza, hanem mert az az otthona. Kérdezem: ha jó ember vagy, de/és leszbikus, akkor emiatt nincs jogod az otthonodhoz (házadhoz, faludhoz, városodhoz, országodhoz)? A dokinő szerint joga volt mindezekhez, de ahhoz, hogy élhessen a jogaival, változtatni kellett mások értékítéletén. Pl. mi fontosabb: az orvos, aki megmentheti a gyerekemet, vagy mert leszbikus, ezért ne engedjem a közelébe..? Hosszú az út, mire a többség megtalálja a jó válasz, mert nem mindenkit állítanak ilyen választás elé.
    A kis vörösnek el kellett vinnie a gyerekét az ellenséges közegből. Ez nem a gyerekek harca, mégis megsérülhetnek.

  • Kriszta  szerint:

   Még annyit, hogy az eredeti történetben (az azonos című könyvben, amin a film alapul) együtt maradnak és együtt utaznak el. És a felnőtt Charlie-tól megtudjuk az epilógusban, hogy még mindig együtt vannak. Sok minden jobban tetszett a könyvben,érdemes elolvasni.

   • cill  szerint:

    Ha jól sejtem, magyarul nem jelent meg a könyv 🙁

 • ildi  szerint:

  Óóó, bárcsak megjelenne!

Válasz

Ezeket a HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>