Wentworth

Wentworth, a nők börtöne

20130 h 45 min
Overview

Bea Smith (Danielle Cormack) a Wentworth börtön női szárnyának királynője. Sziklaszilárd, félelmet nem ismerő asszony, akivel senki sem mer újat húzni. No de ki volt ő, mielőtt börtönbe került? Hogy válhatott egy hétköznapi feleség és anya egy hírhedt börtön riválisok nélküli úrnőjévé? Ez a lebilincselő és kompromisszumokat nem ismerő sorozat Smith börtönbe kerülésének első napjaitól kezdve követi nyomon az asszony felemelkedését és regnálását ebben a férfiaktól mentes, ám veszélyekkel teli világban.

Metadata
Title Wentworth, a nők börtöne
Original Title Wentworth
Release Date 1 január 2013
Country  Australia
Languages English
Writer Reg Watson, Lara Radulovich
Director Kevin Carlin, Catherine Millar
Runtime 0 h 45 min
IMDb Id tt2433738
Tagline
Details
Movie Language English
Movie Rating Masterpiece
Images

 Felirat          Torrent          IMDb 

13 hozzászólás ehhez: Wentworth

 • Judit  szerint:

  Évekig halogattam a megnézését. Nem tudtam, hogy miért, de azt éreztem, hogy ez a sorozat nagyon fog fájni, így mint minden fájdalomtól, igyekeztem magam elzárni tőle. Aztán belekezdtem most, nem tudom miért, még azt sem tudom, kellett-e volna. Sokkal szegényebb lennék, az biztos, ha nem láttam volna már négy évadot, most éppen itt tartok, de ennek az évadnak a végén annyit, de annyit sírtam, és nem is tudok mást tenni éppen, mivel tegnap néztem meg az utolsó részét, minthogy bámulom a falat, iszom és sírok, hogy nem tudom, belekezdjek-e az 5. évadba. Bár kétségkívül nem fogok már így megrázkódtatni, mivel (SPOILER!!!) Bea volt a kedvencem és most már halott, de … Nem hiszem, hogy bármilyen sorozat így összetörte volna az én kicsi lelkemet. Ez egészen elképesztően okos, a legapróbb részletekig kidolgozott, bölcs, érzelmekkel teli, egyúttal időnként vicces, elképesztően, elképesztően jó sorozat! Még csak össze sem tudom már hasonlítani az OITNB-vel, annyival, de annyival több annál. Sajnálom Beát és sajnálom Alliet, legalább mindketten haltak volna meg, ha már mindketten megtalálták egymásba ezt a gyönyörűséges szerelmet, ilyen szépen, ilyen megindítóan. Nem tudom, mit írjak még. Tán bele sem kellett volna kezdeni, mégiscsak megkímélni az én lelkemet mindettől. Most már csak annyit tehetek, hogy kisírom magamat, ki tudja még hány napig. Nagyon köszönöm az alkotóknak és Danielle Cormacknak!

  • cill  szerint:

   Bocs, beletettem, hogy spoiler, aki nem akarja tudni az egyik legmeghatározóbb momentumot, az ne olvassa el 🙂 Amúgy minden szavaddal egyet értek, én konkrétan dühöngtem. De azért nézd tovább, mert a többiek is izgalmas kalandokba keverednek 🙂

 • Judit  szerint:

  No hát ez még ma is tart. 🙁 Pedig két nap telt el, vagyis másfél. RÁm tört valamiféle roham, amit sosem tapasztaltam. Alig kapok levegőt egy órája, a szívem rettenetesen fáj. Mindez csak azért írom, hogy ha valakinek gyengébb az idegzete, szerintem neki se kezdjen a 4. évadnak, mert fizikailag teljes mértékben ki fog készülni.

 • Judit  szerint:

  Ohhohhóóó! 🙂 Jó hír! Ma indul a 7. évad.
  Mellesleg, ami nem mellesleg, eszembe jut, mint jó sokszor azóta is, hogy az életben nem készültem ki ennyire egyetlen sorozatrésztől sem mint a 4. évad utolsó részétől. Ú de borzasztó volt! No de, nagyon várom. Gondolom, Ti is! 🙂

  • cill  szerint:

   Igen, hamarosan elkezdem a feltöltést, eléggé összesűrűsödtek most a sorozatok 🙂

 • Judit  szerint:

  Spoiler vagy nem tudom!

  Úgy olvastam, hogy Franky visszatér a 7. évadban. 🙂 Ha valakinek ez fontos. 🙂 Én nagyon szerettem, még ha Bea volt is a kedvencem.

  Nézi egyébként valaki még/már rajtam kívül? Nekem még mindig fáj a 4. évad vége, meg úgy az egész sorozat általában, így ahányszor megnézem az új részeket, az egész napom el van intézve. Ha legalább Allie már nem lenne … 🙂 Könnyebb lenne.

  • cill  szerint:

   Én még nem, megvárom a feliratot

 • Judit  szerint:

  Ez a sorozat érzelmileg kizsigereli az embert, de teljes mértékben. Tudtam, hogy most kell megnézni, mert négy nap van arra, hogy magamhoz térjek, de persze azt is, hogy nem lesz elég a négy nap. Olyan mintha a lelkemet egy óriási teljesítményű mosógépbe tennék és forgatnák és forgatnák és csavarnák, két napig legalább folyamatosan és szétszednék és fájna és sírnék és szenvednék és gondolkodnék is persze és legalább háromszor szeretnék meghalni, amíg nézem. Hát így lett persze. Nem tudom. Azt hiszem, hogy gyengébb embereknek ezt egyáltalán nem szabadna néznie, mert beledöglik az egészbe.

 • Kate  szerint:

  Sziasztok, a 6. évad utolsó két részéhez nem találok feliratot, tudtok segíteni? ( 6×11, 6×12 ) Nincs benne a csomagban a 6. évad felirata nálatok 🙁

  • cill  szerint:

   Igen, az kimaradt, írtam is nemrég. Nemsokára pótolom.

   *Upd.: Feltöltöttem a feliratokat és a torrentet*

   • Kate  szerint:

    Köszönöm, most tartok ott 😀

 • L  szerint:

  A torrentben az első illetve 5. 6. évadot találtam meg. A köztük lévőket hol érhetném el? Előre is köszönöm a segítséget:
  L

  • cill  szerint:

   A technikai kérdéseket mélben tedd fel, kérlek. A rar-ban van egy txt, ott találsz linket a többi évadhoz.

Válasz

Ezeket a HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>