I can’t think straight

Poster for the movie ""

Elveszed az eszem

20081 h 20 min
Overview

Shamim Sarif író-rendező tavalyi fesztiválsiker ?Láthatatlan világ? c. filmjének főszereplőivel forgatta ezt a szintén saját regényéből készült romantikus mozit. Egy tehetős jordániai család férjhez készül adni Londonban élő lányát, és csak remélik, hogy Tala ezúttal nem gondolja meg magát az esküvő előtt, mint ahogy azt már három korábbi férjjelölttel megtette. Az előkészületek közepette Tala jóbarátja, Ali bemutatja neki aktuális barátnőjét, a félénk indiai Leylát, akivel különbözőségük ellenére hamar megtalálják a közös hangot. A vonzalom kölcsönös, de a kibontakozó románcot az esküvő közeledte próba elé állítja. Most mutatkozik csak meg igazán, hogy kettejük közül ki is a bátor.

Metadata
Title Elveszed az eszem
Original Title I Can't Think Straight
Release Date 1 június 2008
Country  United Kingdom
Languages English
Writer
Homepage
Director Shamim Sarif
Runtime 1 h 20 min
IMDb Id tt0830570
Tagline
Details
Movie Language English
Movie Rating Excellent
Images

Felirat         Trailer         Torrent         IMDb

5 hozzászólás ehhez: I can’t think straight

 • Krisz  szerint:

  Imádtam – mint mindent Shamim Sarif-tól. Nagyon bírtam a két főszereplő színésznőt (a másik Shamim-filmben is) – elképesztően jól működött köztük a kémia. 🙂 Hozzátenném, hogy ha valaki megnéz egy pár kulissza-filmet a rendezőnőről és a párjáról, aki szintén hölgy és ez a film az ő történetük – ott is remekül látszik, hogy a valóságban is izzik a levegő köztük. A Láthatatlan világ c. filmje is gyönyörű – sok olyan tartalmi elemmel, ami sajnos a mai világunkban ismét aktualitást nyer(t). Szeretem azokat az értékeket és gondolatvilágot, amit közvetít a könyveivel és a filmjeivel Shamim.

  • cill  szerint:

   Minden szavaddal egyetértek 🙂

 • ildi  szerint:

  Nekem is nagy kedvencem, mind ez a film, mind A láthatatlan világ. Sajnos a Despite the falling snow kicsit csalódás volt nekem. Szép film, mégis valami hiányzott belőle.

  • cill  szerint:

   Ott nem a női szerelem szál volt a szép igazán 🙂

 • ildi  szerint:

  Igen,ott nem az a szál volt a lényeg. Nem is ez volt konkrétan ami hiányzott.(Illetve, dehogynem 🙂 ) Valahogy úgy éreztem, hogy az egész film nem sikerült úgy, mint a másik két film.

Válasz

Ezeket a HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>