Disobedience

Poster for the movie ""

A Rabbi meg a Lánya

A szerelem ellenszegülés

20181 h 54 min
Overview

Ronit Krushka Londonból egészen Manhattanig menekült hithű zsidó neveltetése, a zárt és szigorú szabályok szerint élő ortodox közösség, és nem utolsósorban elismert és sokak által rajongva szeretett rabbi édesapja elől. Hat éve nem látták egymást, de a rabbi halálhírére a tékozló lány hazalátogat gyerekkora színhelyére. Csupán egy ember akad, aki miatt szívesen vállalja az utat; fiatalkori tiltott szerelme, Esti, aki azóta férjhez ment, látszólag megállapodott. A gyász ideje alatt ismét találkozik a két nő, és életük újra végzetesen összekuszálódik. Naomi Alderman azonos című regénye alapján.

Metadata
Title A Rabbi meg a Lánya
Original Title Disobedience
Release Date 27 április 2018
Languages English, Hebrew
Writer
Director Sebastián Lelio
Runtime 1 h 54 min
IMDb Id tt6108178
Tagline A szerelem ellenszegülés
Details
Movie Language English
Movie Rating Excellent
Images

Felirat         Trailer         Torrent (Link)     Torrent (Szinkronizált)     IMDb

14 hozzászólás ehhez: Disobedience

 • Krisz  szerint:

  Nagyon-nagyon köszönöm! Imádom Rachel Macadams-t, borzasztóan vártam, hogy valaki feltegye ezt a filmet és a feliratot. 🙂

  • cill  szerint:

   Jó szórakozást, tetszeni fog 🙂

 • Krisz  szerint:

  Nagyon tetszett a film – leginkább MacAdams 🙂 – de én nem értettem (vagy azt hiszem) a végét… Spoiler! Végül miért nem ment el Esti Ronittal, hiszen szabad lett… Volt benne vmi utalás, amit nem vettem észre vagy egyszerűen csak “így döntött” a rendező?

  • cill  szerint:

   Remek kérdés, a filmben nem volt rejtett utalás, legalábbis én nem emlékszem rá. SPOILER! A könyvben nem hagyja el a férjét, vele marad. Szóval nem tudom itt miért nem jöttek végül össze 🙂

 • beuccy  szerint:

  Nagyon várós volt és jó is lett,bár én nem olvastam a könyvet. A vége azt gondolom, hogy úgy voltjó, ahogyan azt láttuk. Estit ki kellett mozdítani a hazugságra épülő kapcsolatából és ezért sorsszerű volt, hogy Ronit ezt megtette. A szerelmük ideje lejárt már, Estit az évek során semmilyen küldő behatás nem érte, amíg Ronit vígan élte az életét. Utóbbi már nem volt szerelmes Estibe, Esti pedig az ingerszegény környezetben amelyben tengette az életét, Ronitra tudott csak emlékezni. Ennyi. Szép volt a befejezés, egy új kezdet mindig szép.

 • koni  szerint:

  sziasztok.hol tudom megnézni a filmeket?

  • cill  szerint:

   Szia! A filmeket torrent kliens segítségével tudod letölteni.

   • Edina  szerint:

    Jaj, csak az adott linken kiirja az IP-cimem, meg hogy VPN-vagy mim is kéne, hogy legyen. Szerintetek e nélkül is biztonságosan tölthetem?

 • koni  szerint:

  köszi

 • Geszti  szerint:

  Magyar oldalakon megjelent magyarul. 🙂

  • cill  szerint:

   Köszi, kitettem már, ott a szinkronos torrent 🙂

 • Tirave  szerint:

  Sziasztok!
  Csak torrent letöltéssel lehet megnézni?
  Nincs fenn esetleg máshol is?
  Köszönöm
  Tirave

  • cill  szerint:

   De, biztosan fent van, ez az oldal torrentekkel “dolgozik”, szóval a többi lehetőséggel én nem foglalkozom 🙂 Keress rá a gugliban, filmcím plusz download, vagy online, de vigyázz a fake oldalakra, ha nem vagy tapasztalt, sok csúnyaságot összeszedhetsz keresgélés közben.

Válasz

Ezeket a HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>